flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання для працівників апарату суду на тему: «Оцінювання результатів службової діяльності державних службовців суду».

05 жовтня 2018, 11:26

     05 жовтня 2018 року в Марганецькому міському суді Дніпропетровської області, з метою реалізації ст. 44 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2017 р. № 889, було проведено навчання для працівників апарату суду на тему: «Оцінювання результатів службової діяльності державних службовців суду».

     Керівником апарату суду Корнієнко Д.Д. для державних службовців було доведено зміст наказу «Про проведення оцінювання результатів державних службовців Марганецького міського суду Дніпропетровської області».  

     Заступник керівника апарату суду провела навчання щодо процедури оцінювання державних службовців, які займають посади категорії «Б», «В». Під час навчання присутнім було роз’яснено мету, порядок та етапи оцінювання відповідно до Типового порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.08.2017 р. № 640.

     Увага присутніх була звернута на те, що під час проведення оцінювання є важливим, що завдання і ключові показники повинні відображати і кінцевий результат, на досягнення якого спрямовано службову діяльність державних службовців категорій «Б» і «В». А результати оцінювання будуть залежати від максимальної точності визначення ключових показників і завдань.

Прес-служба суду.